Wij zijn 6 dagen per week geopend! Bel ons nu!

Over Ons

 

Ons verhaal

Het verhaal van Garage West begint in 2001 toen Murat Erdem besloot zijn familie bedrijf te openen in Rotterdam. De naam is klassiek en is geïnspireerd op het gebied waar het zich bevindt, het westen van de stad. Garage West is een vaste waarde in Rotterdam en heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbare services voor alle soorten voertuigen. Ze bedienen al meer dan 21 jaar de autoreparatie, van verschillende individuelen. Murat Erdem, de CEO van het bedrijf, is een van de beste automonteurs in de stad, ervaren sinds 1987. Suzan Erdem, de medeoprichter, is toegewijd aan de administratieve kant van het bedrijf. “Onze missie is vanaf het begin constant hetzelfde geweest. We willen de beste reparatiediensten bieden met een innovatieve mindset die onze samenleving ten goede komt”, aldus Erdem.

Garage West biedt betrouwbaar en efficiënt superieure service, voor en na de service, om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de klanten in de auto-industrie. Klanten vertrouwen erop dat de monteurs deskundige autoservice aanbieden tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf heeft de best opgeleide technici die door Erdem zijn opgeleid om een ​​verscheidenheid aan autoreparaties en preventief onderhoud uit te voeren, variërend van remservice en olieverversing tot stuur- en ophangingsreparaties, transmissieservice, en meer. Door alleen onderdelen van gerenommeerde merken te gebruiken, zorgen zij ervoor dat uw voertuig altijd veilig en klaar staat. Met Garage West kunt u eerlijke en betrouwbare services verwachten die u kunnen helpen meer kilometers aan uw auto toe te voegen.

Heb je jezelf ooit afgevraagd waar een uitstekende autoreparatie in Rotterdam is? Kom ons bezoeken op Van Oosterzeestraat 3, 3022 XG